• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Túlsúly, végbélviszketés és folyás, hirtelen verejtékezés nappal, alvászavar, bűzös testszag (nem izzadás eredetű), állandó levertség, fehér lepedék a nyelven és a szájban, gyomorfájdalom

        Dr. Szanyi Andrea válasza a túlsúly, verejtékezés témában

        Kedves Kérdező! Panasza elég sokrétű, javaslom kivizsgálás céljából keresse fel háziorvosát. Javaslom vércukor, pajzsmirigy működés, széklet féregpete, gastroscopias vizsgálatát a leírt panaszok alapján.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. május 28., 18:42; Megválaszolva: 2011. május 31., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: