• Colonoscopia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr ! A napokban baloldali hasi fájdalom miatt kaptam beutalót colonoscopiára. Nagyon tartok a vizsgálattól. Azt szeretném megkérdezni, hogy tb. támogatott rendelésen lehet-e bódítást vagy altatást kérni. Vagy esetleg lehet- e helyettesíteni röntgennel vagy ct-vel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a colonoscopia témában

        Kedves Kérdező! A colonoscopia érzékenysége sokkal jobb, mint a ct-é vagy a röntgené, mivel az egész béllumen áttekinthetővé válik, és szövettani mintavételre is van lehetőség. A bódítás, altatás nem a tb finanszírozástól függ, hanem az intézet személyi és tárgyi feltételeitől, erre kérdezzen rá az intézményben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 28., 18:07; Megválaszolva: 2011. május 30., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: