• Hízás...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gluténérzékeny vagyok, a tünetem a súlyos fogyás volt. (51-ről 45-re) 175 cm magas vagyok, hízókúrán. Sikerült is híznom 2 kilót. Most meghalt az egyik gyerekkori barátom, előrehozottan érettségiztem, szóval sok volt a stresszhelyzet, így lement az a kettő. Mit tegyek? Proteindúsan táplálkozom, 5ször vagy 6szor egy nap, mégsem jelentkezik a várva várt hízás... Köszönöm a segítséget!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lisztérzékenység témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a gluténtartalmú ételeket nem fogja fogyasztani, meg fog szűnni a bélrendszeri gyulladás, a felszívódási zavar. Lassan, de helyre fog állni a normál testsúly, csak legyen türelmes és tartsa a diétát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 24., 06:33; Megválaszolva: 2011. május 25., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: