• Gyomor probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár napja erős tompa, néha egy kicsit szúró fájdalmat, nyomást érzek a gyomrom táján, ha felállok vagy sétálok. Ülés, fekvés közben nem érzem. Nincs se hányingerem, se emésztési problémám, a fájdalom nincs kapcsolatban azzal, hogy mit ettem, legalábbis úgy tapasztalom. Mi lehet a baj?

        Dr. Veress Dóra válasza a gyomorfekély témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nehéz bármit is mondani. Lehet ez a fokozott stressztől is, de fekélyet is jelezhet a probléma. Mindenféleképp szükséges lenne egy kivizsgálás a jósolgatás helyett.


        Kérdés: 2011. május 23., 23:36; Megválaszolva: 2011. május 24., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: