• Kérem segítsen!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Kérem segítsen,mert nagyon féltem a páromat.Előlről szeretném kezdeni.A párom 37 éves 90 kg./174cm.Kb. februárban voltunk urulógián ahol megnézték neki a prosztatáját mert találtak a spermájában két baktériumot,azóta szegény küszködik a végbelével,egy nap kb.3x vécézik.van egy kis aranyere is de kívülről semmi nem látszik neki.és a lényeg hogy amióta felnyúlt neki a doktorúr,azóta nem zár neki a végbele rendesen,mert hiába törli ki székelés után a végbelét mindig folyik egy picit neki,de tényleg csak picit.és mi úgy gondoljuk hogy ez miatt lehet de nem biztos hogy a végbele körül egy 5 cm-es átmérőjű körben ilyen piros folt van,mintha ekcéma vagy gombásodás lenne.használtunk már rá gombaölő szereket de nem múlik.hol jobb,hol rosszabb. nem tudom hogy mi lehet de egy kis segítséget szeretnénk kérni és egy kis megnyugtatást hogy nem komoly a baj.válaszát előre is köszönöm üdvözlettel

        Dr. Plósz János válasza a széklettartási nehézség témában

        Panaszát tényleg okozhatja ekzémás jellegű bőrelváltozás. Első körben a szappanok, testápolók , krémek kerülését, WC-zés után a végbélnyílás tiszta vízzel való mosását javasolnám. Ha emellett sem javul a panasz, bőrgyógyász felkeresését tartanám indokoltnak.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. május 23., 16:15; Megválaszolva: 2011. május 24., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: