• Mi lehet a baj? Fáj a végbelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        nagyon fáj a végbél van egy nagy dudor olyan mint a kellés már másodszor elöször kisebb volt most nagyobb és nagyon fáj mozogni is alig tudok a higéniára mindig is odafigyeltem 2009 ben volt egy hsnyálmirigy gyuladásom és epekö eltávolitás mütétem azota détázom elég gyakran van véres székletem is mi lehet most a bajom rettenetesen fáj a végbelem nagy dudor van

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező! A dudor bizonyára aranyér, alkalmazzon aranyér kenőcsöt, pl. Mastut, a széklet konzisztenciája legyen normális, fokozott intim higiénia javasolt. Szedjen Detralexet. Ha nem javul, keresse fel háziorvosát!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 21., 00:06; Megválaszolva: 2011. május 23., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: