• Végbél melletti viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő- Dr Úr! Nekem, nagyon kellemetlen a kérdésem nem merek vele orvoshoz elmenni. Már kb. 6-7 hónapja érzek végbélviszketést. Megnéztem tükörben és mintha egy pici vágás lenne kenegetem sudokrémmel. Mikor használom akkor nem érzem hogy lenne gondom de ha két három napig nem kentem be akkor ujból érzem a viszketést. Kérném , a segitségét. Előre is köszönöm válaszát. További szép napot. Tisztelettel Amanda

        Dr. Boros Miklós válasza a végbél-viszketés témában

        Tisztelt Kérdező! Számos ok szóba jön, melyek kezelése nagyon eltérő. A háziorvosnál egy fizikális vizsgálat mindenképpen indokol, hiszen lehet krónikus végbélrepedés, helyi fertőzés...A célzott kezelés alapja a vizsgálat. Addig is minden széklet után vegyen ülőfürdőt és kerülje a helyi irritációt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 20., 06:57; Megválaszolva: 2011. május 23., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: