• Májbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány hónapja 2-3hetes időközönként sárga nyálkás hasmenést kapok mi lehet az oka pár nap mulva mindig elmúlik minden kezelés nélkül gyakran van oldalamnál középerős fájdalmam arra gondoltam lehet máj vagy epe betegségem van?várom válaszát köszönöm előre is

        Dr. Plósz János válasza a hasmenés témában

        A sárga szín a székletben tényleg epe, de ez természetes (a székletszínét az elfogyasztott élelmiszer és az epe együttesen adja). Panaszát okozhatja enyhe vírusos fertőzés vagy bélflóra-károsodás. Javaslom, egyen gyakran, rendszeresen, egyszerre keveset, tartson könnyű-vegyes diétát és használjon pre- és probiotikumokat (pl. Progastro825)


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. május 18., 09:30; Megválaszolva: 2011. május 20., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: