• Miért??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! 20 éves vagyok és olyan problémám lenne hogy menstruációnál alhasamnál feszülő érzést érzek és nehezen tudok leülni mert olyan érzés mintha a méhemre ülnék. Lehet esetleg összefüggésben azzal hogy 14 évesen vastagbélen keresztül kivettek fél méter vastagbelemet és eléggé drasztikusan megbolygatták a szerveimet.

        Dr. Boros Miklós válasza a vastagbél, műtét témában

        Tisztelt Kérdező! Sok nőnél a méhnyálkahártya leválása jár hasonló kellemetlen panasszal. A javaslatom, hogy szedjen fájdalomcsillapítót ezen időszakban. Nem valószínű, hogy a korábbi műtéttel bármi összefüggés van, de ennyi információ alapján ennél konkrétabb véleményt nem lehet mondani.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 15., 17:29; Megválaszolva: 2011. május 19., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: