• Epehólyag gyulladás már 10 éve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszoló! 10 éve, kb. 2 havi rendszerességgel epehólyag gyulladásom van. Gyomortükrözés, UH követ nem mutatott ki. Azt mondták egy septum található a hólyagban, de az nem akadályozza az epe elfolyását. Én egyértelműen érzem, hogy gyulladáskor pang az epe, feszül a hólyag, fáj. Mikor ürül lehet hallani is a csorgást. Azt mondták az orvosok állandó gyulladásban van a hólyag. 10 év alatt nem tudtam egyértelműen étkezéssel összefüggésbe hozni. Kérdésem az lenne, a hajam hullhat-e ettől a folyamatos gyulladt állapottól? Továbbá, hogy érdemes lenne-e kivetetni, mert mindenki mást mond! Ha igen szeretném ha ajánlana egy olyan orvost, aki jártas a témában. Kösöntettel

        WEBBeteg szakértő válasza a epehólyag témában

        Tisztelt Kérdező! Történjen epehólyag funkcionális vizsgálat, a műtét indokoltnak tűnik. Nem csak a köves epehólyagot kell eltávolítani. A hajhullás mögött állhat gócként az epehólyag. Emellett ellenőríztesse pajzsmirigy funkcióját. Tartson epés diétát a műtétig. Keressen fel gasztro-enterológiai szakrendelést.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 15., 09:24; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: