• Mi ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem.Egy csomot eszleltem a vegbelemnel az orvos azt mondta elvan dugulva az er.Detralexet szedtem aztan visza huzodott.Ha kemeny a szekletem vagy ha erolkodok erzek a vegbelemnel csomot oldalrol is meg kozeprol.Ulesenel a farcsont korul fajdalmat erzek,nyomast es nemtudok rendesen ulni.Lehajolasnal,sulyozasnal huzodik.Mi lehet ez es mit tegyek?

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Ez az aranyér. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt vagy zuhanyozzon le. Helyileg alkalmazzon aranyér elleni kenőcsöt és panaszos időszakban nem végezzen megerőltető edzést. Figyeljen oda, hogy minden nap legyen normál állagú széklete. Fogyasszon bőven folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea) és egyen több növényi rostot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 14., 02:37; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: