• Gyomortükrözés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hétfőn gyomortükrözésem lesz. Nem láttak el semmilyen tanáccsal, hogyan kell készülni rá. Mennyi idővel előtte nem szabad enni? Mit lehet enni? Mit kell tennem előtte?

        Dr. Szigeti Nóra válasza a gyomortükrözés témában

        Kedves Kérdező! A vizsgálatot megelőző nap éjféltől ne egyen-igyon, a reggeli gyógyszereit kevés vízzel hajnalban beveheti.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. május 13., 23:46; Megválaszolva: 2011. május 17., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: