• Üvegszilánk lenyelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A napokban széttörtem egy szószos üveget, majd a törött üvegből kikanalaztam a maradék szószt. De sajnálatos módon a szószba keveredett némi üvegszilán is, amit "sikeresen" elfogyasztottam. 2 napig olyan érzésem volt, mintha a szilánk a torkomban lenne, nehezen tudtam nyelni. Majd ez az érzés elmúlt. Az lenne a kérdesem lehet e ebből komolyabb bajom? Az eset 3 napja történt Valószínű e , hogy a szilánk valóban a torkomban volt? És a lenyelése nem okoz e agyomorban valami problémát? Válaszát köszönöm! Tisztelettel: Nikolett

        Dr. Boros Miklós válasza a üvegszilánk lenyelése témában

        Tisztelt Kérdező! A szilánk megsérthette a torkát, de mostanra már távozott. Amennyiben nincs panasza nincs teendője. HA mindig van még idegentest érzése keressen fel fül-orr-gégészeti szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 12., 20:03; Megválaszolva: 2011. május 16., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: