• Hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktórnő/ur 6éves lányomnak hasfajása van nehezen kakil napi 2-3 naponta Elözö héten torokgyulladása volt neki mai orvosi vizsgálaton virusos fertözést mondott a doki...Normaflort adok neki már nagyon kétségbe vagyok esve hogy valami nagy baj van de doktornö tályékoztatott volna.Az lenne a kérdésem ez ilyen korban természetes vagy aggodjak miatta.Vagy ez most a virus miatt van?Köszönöm válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Mind a vírusfertőzés, mind a krónikus székrekedés lehet hasfájás oka. Figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra. Kerülje a gyümölcsleveket, szénsavas italokat, egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket, édességeket. Folytassa a probiotikus kúrát, alkalmazzon széklelazítót. Alakítsák ki a naponkénti székelés körülményeit, szokását. Jelenleg a komolyabb kivizsgálás még nem indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 09., 13:58; Megválaszolva: 2011. május 12., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: