• Mi lehet a baj? Tompa hasfájás és hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Dr.Úr/Nő! Egy hete felül a jobb oldalon tompán fáj a hasam. Azóta elég sokat émelygek, hányingerem van és böfögök. Sokszor reggel is, amikor még nem ettem semmit. Mi lehet a baj?

        WEBBeteg szakértő válasza a epés panasz témában

        Kedves Kérdező! Problémái hátterében epe- és májbetegségek is állhatnak, de akár funkcionális is lehet, javasolt lenne hasi ultrahang és laborvizsgálat, addig is Iberogast csepp javasolt. Csípős, fűszeres ételek kerülése, zsírszegény étrend, alkoholtilalom javasolt!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 06., 09:06; Megválaszolva: 2011. május 07., 18:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: