• Hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő,Úr! Visszatérő hasmenésem van már kb 2 éve.Eddig félévente egyszer jelentkezett, de most már 1 hónapja küzdök ezzel a problémával.Testsúlyom is csökkent, hiszen diétáznom kellett 1 hónapig kb, a háziorvosok szerint akikhez elmentem.Eleinte Lopediumot szedtem, majd visszatért a probléma megint, akkor smectát írt fel a háziorvos, ezután is volt hasmenés, legutóbb Normix-ot írtak fel azzal másfél hétig bírtam.A hasmenést haspuffadás, tojás ízű büfögés, gázosodás előzi meg.Majd teljes gyomorkiürülés.3 hete észrevettem hólyagokat a torkomban, nem a mandulámon, gégész mondta hogy az csak a legyengült imunrendszer miatt van Corsodilt írt fel.Szeretnék meggyógyulni, vérvételen is voltam nem lettek túl jók az eredmények,de annyira roszak sem ahhoz képet hogy min megyek még mindig keresztül.Egyébként Óvodában dolgozok 3 éve ,de eddig még sikerült kievickélnem a betegségekből.Lehetéges, hogy ételallergiám van Ön szerint♥ Nagyon várom válaszát!Tisztelettel egy elkeseredett Óvónő

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! A krónikus hasmenésnek nagyon sok oka lehet, ezek egyike a fertőzés, lisztérzékenység, tejcukor-intolerancia, pajzsmirigy-túlműködés, allergia, stb. Alapos kivizsgálás lenne szükséges gasztroenterológián. Kérjen beutalót a háziorvosától!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 02., 19:32; Megválaszolva: 2011. május 03., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: