• Tanácsot kérek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A fiam 2 hónappal ezelőtt 3 hétig antibiotikumot szedett ezt követöen hasmenés majd nyálkás széklet helyenként vérrel.Normixot szedett 5 napig elmúltak a tünetei 2 hete újból jelentkezett a nyálkás véres széklet . Széklet vizsgálatból féregpete ,emésztettség ,vér negatív.Széklettenyésztés folyamatban mit tanácsol a továbbiakban

        Dr. Plósz János válasza a széklet témában

        A Normix kúra ismétlését valamint pre- és probiotikum fogyasztását javaslom (legjobbnak a Progastro825-öt tartom), illetve a széklettenyésztés mellett Clostridium difficile toxin kimutatást is.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. április 28., 09:43; Megválaszolva: 2011. április 29., 18:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: