• Felszakadhat-e a seb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hónapja végbélrepedéssel műtöttek.Egy aranyeremet is kivettek.A doki az elején még azt mondta hogy 1 hónapig semmi intenzív sportot nem végezhettek.Én mégis elmentem futni és a tesiórákra is bejártam.Kb egy hete a sebem mintha felszakadt volna(nem tudom lehetséges-e).Fáj és állandóan gennyedzik.Nem tudom hogy ezzel most vissza menjek-e az orvoshoz?És mit fog vele csinálni ha tényleg felszakadt?Csak simán összevarrja? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Nem a sport miatt jöhetett vissza a probléma. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt és kerülje az irritációt. Egy ellenőrzésre mindenképpen vissza kell menni. Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mi okozza a váladékozást, összevarrni nem fogja, mivel nem az a gyógymód.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 23., 08:01; Megválaszolva: 2011. április 27., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: