• Gyomorvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvos!!Tavaly juliusban korházba kerültem szív panasszal kiderült hogy gyomorvérzésem volt! gyógyszert szedek rá de a panaszom azóta sem múlik sőt van hogy erősödnek a hasi fájdalmak!Érdeklődnék hogy lehetséges e hogy ismét elöjöhet? Válaszát elöre is köszönöm!!Izabella

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorvérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben panaszai nem javultak a gyóygszeres kezelés mellett újabb gyomortükrözés szükséges. Kiemelten fontos az életmódváltás és helyes táplákozás. Kerülje a szénsavas italokat, fűszeres ételeket, legyen napi 5 étkezés. Alkohol- és dohányzási tilalom. A tüneteket komolyan kell venni és járjon rendszeresen ellenőrzésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. április 21., 12:26; Megválaszolva: 2011. április 22., 16:55

        Tudjon meg többet: gyomorvérzés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: