• Hashajtó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb 7 éve hogy hashajtot kezdtem el szedni fogyokura céljábol elsönek kezdtem 1-2 szemmel ma már ott tartok hogy m 25 szem kell ahoz hogy wecere tudjak menni pl van olyan gogy 2-3-4 hétig ha nem szedem a stadalax hashajtot akkor addig nem tok wcre menni kérdezném hogy mi a megoldás és hogy sulyossá válhat-e az a betegség pl daganat vagy valami más

        Dr. Boros Miklós válasza a hashajtó témában

        Tisztelt Kérdező! A gyomor-bél rendszer fizikológiás működése teljesen felborult. Normál esetben semmi szükséges hashajtókra, így ezt fokozatosan le kell építeni, majd elhagyni. Figyeljen oda a kiegyensúlyozott táplálkozásra, több növényi rost és alkalmazzon probiotikus kúrát. Kerülje az egyzserű szénhidrátot és lassa vissza fog állni a bélműködés. Amennyiben nem alakul a székletrendezés kérje gasztro-enetrológus segítségét. Hosszútávon valóban sok betegség oka lehet a jelenleg alkalmazott gógyszerszedés.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 21., 10:03; Megválaszolva: 2011. május 02., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: