• Hashajtózás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.DOKI{K}KB 6-7 ÉVE HOGY AZ EGYIK ISMERÖSÖM AJÁLTA A STADALAK HASHAJTOT FOGYOKORA CÉLJÁBOL MOST MÁR KB 2-3 ÉVE 25-30 SZEMNÉL TUDOK WÉCÉRE MENNI HA NEM SZEDEM A HASHAJTOT MONDJUK1-2-3HÉTIG ADDIG ÉN SEM TUDOK WÉCÉRE MENNI ELMENTEMM A HÁZI ORVOSHOZ ÉS FELIRT RICINUS OLAJTOL KEZVE MINDENT ÉS NEMHASZNÁLT SEMMIT IGAZ LABORBA VOLTAM ÉS ELKÖLDÖTT SZEKSZÁRDRA A BELGYOGYÁSZATRA AHOL FELIRTAK CERCURÁL TAB.LAXANS KUPOT ÉS PICOPREP POR HASHAJTOT DE SAJNOS OLYAN GYENGÉN HASZNÁLNAK A GYOGYSZEREK HOGY HASPUFADÁSOM VAN SZÉDÜLÖK ÉTVÁGYTALAN VAGYOK STB KÉRDEZNÉM AZT HOGY LEHET EBBÖL A BETEGSÉGBÖL AZAZ KIALAKULHAT BÁRMI FÉLE DAGANAT VAGY HOGY MENNYIRE SULYOS ÉS MENNYIRE SULYOS LEHET EZ

        Dr. Plósz János válasza a székrekedés témában

        Leírása alapján bélműködése igen renyhe és ez súlyos székrekedéshez vezet. Az állapot fokozottan hajlamosít vastagbélrák kialakulására (évtizedek alatt). A székelési szokásokat mindenképp meg kell próbálni rendezni, mert a krónikus székrekedés egyre több problémát okozhat majd (aranyeresség, diverticulosis).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. április 21., 03:18; Megválaszolva: 2011. április 22., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: