• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WebDktor! Szeretnék tájékozódni és segitséget a következő állapotom miatt.HCV és alkohol talaján kialakult májzsugorom van.Ez akkor derült ki mikor mint már tudom hasvizenyővel kerültem orvoshoz.Vízhajtót kapok, ami űgy néz ki hatásos. A leletek alapján részleges májkárosodásról tájkoztattak ezen a WEb oldalon/anyagcsere,fehérjeszintézis/.Bztam abban, hogy talán kezelést kaphatok a vírusra, de már előrehaladott.Így nem kapok kezelést.Mit tudok tenni, milyen kiegésztőt szedjek? Lehet-e többet is egszerre/máriatövis,articsóka,legalon,suprdyn/.Hallottak-e már a livral complex készitményről? Itt kaptam egy választ, hogy az előrehaladottnál is lehet aktív vagy nem aktív a vírus.Ezt honnan lehet tudni/vérből, külső látvány/.Csak Önöktől tudok igy tájékoztatást kapni, eddig mindig segitett a válaszuk.Azért szeretném tudni mibe reménykedhetek,lehetnek még éveim hátra, mit tegyek ez érdekében? Nagyon szeretnék élni, de őszintén kérem a válaszukat még ha az nekem nagyon fáj, de legalább tisztába legyek vele, hogy mennyi időm lehet még hátra.Váalszukat előre is köszönöm és kérem legalább egy tájékoztató adatot az évekről,bármennyi legyen

        Dr. Plósz János válasza a cirrhosis témában

        A Livral komplex egyéb gyógynövények mellett máriatövist és articsókát tartalmaz, így jótékony hatású lehet. A vírusfertőzés aktivitását a vérből kimutatható májenzimértékek mutatják meg. Az, hogy betegség az elkövetkezendőkben hogy alakul, függ a vírusfertőzés aktivitásától, a máj jelenlegi állapotától, illetve attól, mennyire sikerül a májra toxikus szereket kerülni. Végső esetben a májtranszplantáció is szóba jöhet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. április 20., 20:45; Megválaszolva: 2011. április 22., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: