• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Komoly hasüregi fájdalmaim vannak majdnem minden étkezés után.Püffedség érzés,néha olyan mintha kő lenne a gyomromban.Ismerőseim szerint ezek a hasnyálmirigy gyulladás tünetei.Lehetséges ez?Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés az életvitel és táplálkozás módosítása. Legyen napi 5 étkezés, kerülje az egyzserű szénhidrátot, péksüteményeket, fűszeres ételeket. Alkalmazzon probiotikus kúrát és mozogjon minden nap legalább fél órát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben nem javul az életmódváltásra a kivizsgálás indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 20., 20:08; Megválaszolva: 2011. április 22., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: