• Hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Amióta az eszemet tudom, mindig is volt bajom a gyomrommal. Általában hányinger különböző okokból. Jelen pillanatban a szimpla gyaloglástól vagyok rosszul. Nem hiszem, hogy pszichés lenne, mert konkrétan érzem, ahogy az étel egyre feljebb kerül a gyomromból. Ilyenkor megállok, leülök, amitől egy kicsit jobb lesz, de folytatvan az utam a rosszullét is folytatódik. Mindez étkezés után 3-4 órával, tehát még arra sem tudom fogni. Kérem, segítsen.

        Dr. Plósz János válasza a hányinger témában

        Régóta meglévő panasza miatt mindenképp kivizsgálást javasolnék. A nem nagy megterheléssel járó nyeletéses röntgen-vizsgálat (nyelőcső-gyomor passzázs) segíthet az esetleges szervi eltérések illetve motilitászavar megítélésében.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. április 13., 21:18; Megválaszolva: 2011. április 16., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: