• Tünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azt szeretbném megkérdezni hogy napok óta fáj a fejem fejtető és nyaki részen ,meg a lapocka részen hosszanti részen fájdalmat érzek .májprobléma lehet hogy sugéroz fejfájdalmat,vagy a lapocka és hátba sugároz fájdalmat?Szedtem "pukka" terméket ami májtisztitásra van mivel azt olvastam hogy a májfolt álltalába májtisztitás után eltünik.Elötte voltam ultr termográfiai vizsgálaton ott semmi problémát nem találtak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májbetegség témában

        Kedves Kérdező! A panasz nem jellegzetes májbetegségre, inkább mozgásszervinek gondolnám. A májfolt nem tűnik el májtisztítás hatására. Az ultra termográfiai vizsgálatot a hagyományos orvoslásban nem alkalmazzuk, ha felmerül májbetegség gyanúja, hasi ultrahang és laborvizsgálat javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 12., 16:53; Megválaszolva: 2011. április 13., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: