• Jobb oldali szúrós fájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A jobb oldalon az oldalbordam alat inkabb a gerincem fele egy nagyon eros szuro fajdalmat erzek es nem tudom mi fajhat,nem alando a fajas inkab csak 2-3 orasak,de meg levegot sem kapok mikor elo vesz,nagyon szeretnem ha segitenenek nekem.Nagyon koszonom

        Dr. Boros Miklós válasza a bordaív alatti fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben mozgással összefügg a mozgásszegény életmód, testtartási gond az ok. Ha nincs ilyen összefüggés vezessen étkezési naplót és jelölje be a panaszokat, majd keresse fel háziorvosát. Alkalmazzon probiotikus kúrát, alkohol- és dohányzási tilalom. Mozogjon minden nap legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 09., 18:19; Megválaszolva: 2011. április 12., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: