• Jobb oldali szúrós fájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A jobb oldalon az oldalbordam alat inkabb a gerincem fele egy nagyon eros szuro fajdalmat erzek es nem tudom mi fajhat,nem alando a fajas inkab csak 2-3 orasak,de meg levegot sem kapok mikor elo vesz,nagyon szeretnem ha segitenenek nekem.Nagyon koszonom

        Dr. Boros Miklós válasza a bordaív alatti fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben mozgással összefügg a mozgásszegény életmód, testtartási gond az ok. Ha nincs ilyen összefüggés vezessen étkezési naplót és jelölje be a panaszokat, majd keresse fel háziorvosát. Alkalmazzon probiotikus kúrát, alkohol- és dohányzási tilalom. Mozogjon minden nap legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. április 09., 18:19; Megválaszolva: 2011. április 12., 22:11

        Tudjon meg többet: bordaív alatti fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! 26 éves férfi vagyok, átlagos testalkattal. Ma reggel óta vizes hasmenéssel küzdök, ami a koplalás ellenére sem akar elmúlni. Már fáj a hasam jobb oldala is, a köldököm magasságától pár centiméterrel feljebb. Legutóbb 30...
        Tisztelt dr ur! Colitisem van. Voltam szövettani vizsgálaton a lelet a következőt tartalmazza: Mikroszkopos leirás: A cyrpták enyhe rendezetlenséget mutatnak,helyenként csillag alakùak, egy-egy lymphoid halmaz is megfigyelhető. IBDre,...
        Kedves Doktornő! 30 éves férfi vagyok. 2015 decemberében otthonomban rosszul lettem, azt gondoltam szívinfarktusom van. A mentők is és a kórház is készített EKG-t, ami a füredi szívkórházba is befutott, sehol semmi kórosat nem találtak, a...
        Tisztelt Doktor úr! Az alábbi problémában szeretném szakértő véleményét kérni. Kb 2 hete elég erős haspuffadásra lettem figyelmes, ami szűnni nem akaró haskotyogással jár folyamatosan. Kezdetben nem tulajdonítottam neki túl nagy...
        Üdv! Nagyjából két hete gasztroenterológiai vizsgálaton refluxot állapítottak meg nálam, azóta savlekötő gyógyszert szedek, és oda figyelek hogy mit eszem. De van egy másik probléma is, ami a köldök vonalában, és a köldök körül áll...
        Tisztelt Hölgyem/Uram! Vasárnap este kezdett fajni a hasam. A köldököm körül és abban a vonalban néha a derekban is érzem. Nem elviselhetetlenül fáj inkabb olyan zavaróan. Lázam nincs. Viszont ha eszek vagy iszok jobban fáj általában. Kicsit...