• Candida

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb fél éve voltam egy prostituáltal elkezdett sorvadni a far comb térd izmaim izületeim minden eredményem -volt most derült ki hogy candida gomba van bennem székletből jöttek rá létezik hogy enyire elterjedt volna bennem a gomba hogy ilyen kárt okozott ki lehet írtani?visszafejlődnek a roncsolt izmaim szöveteim?

        Dr. Szigeti Nóra válasza a candida témában

        Tisztelt Kérdező! A Candida a szervezetben normálisan is jelen van, ha túlzottan elszaporodik, az az immunrendszer gyengeségére utal, és ekkor gondot okozhat. Úgy gondolom azonban, hogy az Ön esetében nem erről lehet szó. Tudni kellene a pontos okot, hogy meg lehessen mondani, hogy az elváltozás visszafordítható-e.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. április 08., 15:51; Megválaszolva: 2011. április 10., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: