• Epe?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Vebdoktor! Ezzel a panasszal mar irtam Onnek.Orvosnal meg nem voltam ,de a jobb oldali bordaiv alatti fajdalom meg nem szunt meg teljesen. Nem gorcsos fajdalom de kellemetlen, mostanra mar nem erzem egesz nap csak delutan inkabb. Neha meg ego erzes.Iszom az epe teat,nem merek orvoshoz menni, felos vagyok. Epekovek elmulhatnak csak az epeteatol,ha megis koveim vannak? Meg pongyola pitypang szarat eszem,ezt tanacsoltak epe problemakra. Vagy lehet mas komolyabb problema is a hatterben? On mit gondol,bar tudom hogy igy latatlanban nehez diagnozist feallitani.Koszonom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a epekő témában

        Kedves Kérdező! Epekövesség okozhatja a panaszait, de ennek megoldása egyedül a műtét lehet, semmilyen gyógyszer vagy tea nem képes feloldani. Szedjen Iberogast cseppet, kerülje a zsíros, fűszeres ételeket, az alkoholt, és mielőbb vizsgáltassa ki magát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 08., 15:15; Megválaszolva: 2011. április 10., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: