• Gyomorgörcs és hányinger, alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Sok problémával küszködök, /izületi, gerincsérv, fáradtság...../ de a gyomrom keseríti meg az életem leginkább! Volt egy lágyéksérv műtétem és azóta elég érzékeny a hasam a görcsökre.... Most minden reggel görcsöl az alhasam és általában hányingerrel ébredek, a székletem az utóbbi két hónapban állagilag helyre jött (virusos hasmenés után szedtem 2hétig bolus adstringers és utána teljesen helyre jött) ,mert kb 1évig előtte állandó pépes székletem volt hasmenéssel váltakozva! Reggel széklet után 20perccel rá ismét megyek wc-re de akkor már kevesebb pépes székletem van, és sokszor harmadikra is megyek,de akkor már elég laza állapotú a székletem, ilyenkor délelőtt rossz a közérzetem is és görcsöl,feszül a hasam! Reggelente olyan hasgörcsöm van mintha vírusos hasmenésem lenne és mindjárt összecsinálom magam,de aztán nincs semmi v el is múlik 1perc alatt! Végbél nyílásomba is belenyilalló fájdalmam is volt a héten és szokott lenne ritkán! Nem kávézóm, nem cigizek, alkoholt se bírja a gyomrom 5éve nem is iszom,mert még egy pohár sőr is hasmenést okoz!!! Laktóz allergia teszten voltam az negatív lett, vettem CANIDA5 tesztet pozitív lett egyből,de a háziorvosom nem mondott rá semmit igazából! Rengeteget eszek és nem látszik rajtam semmi meg, 4-5 éve felpörgetett és amihez éppen kedvem volt azt ettem nem figyeltem rá, gyümölcsöt és zöldséget nem is nagyon fogyasztottam,de 1éve eléggé figyelek erre mégse nagyon javul semmi!!! Gerincsérvem és a gyomrom eléggé megkeseríti az életem így nem nagyon járok el sehova,mit tudna ajánlani, vizsgálat esetleg méregtelenítés??? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a candida, gyomorfájdalom témában

        Panaszai irritábilis bél szindrómára illetve bélflóra-károsodás okozta emésztés zavarra utalnak. Javaslom, egyen gyakran, nyugodtan, egyszerre keveset, használjon kúraszerűen pre- és probiotikumokat (Progastro825 vagy Protexin). A hasi görcsök megszüntetésében Dicetel tabletta szedése segíthet (2x2 dózisban)


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 06., 09:44; Megválaszolva: 2011. április 07., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: