• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem, hogy az utóbbi időben, ha elmegyek wc-re, néha friss vér lesz a wcpapíron. Nem tudom mi okozhatja. Én arra gondoltam, hogy a végbelem megsérti valami, vagy be van repedve. Kit lehetne ezzel felkeresni? Nincs egyéb tünetem, csak olyankor kicsit kellemetlen érzés is előfordul, nem nagy fájdalom. Várom válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véres széklet témában

        Kedves Kérdező! Legtöbbször aranyér vagy végbélrepedés áll a háttérben, de egyéb ok is szóba jön, proktológust keressen fel, addig is intim higiéniára való fokozott odafigyelés, gyulladáscsökkentő végbélkúp, kamillás ülőfürdő javasolt. A szélet legyen normál konzisztenciájú.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 03., 13:51; Megválaszolva: 2011. április 04., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: