• Mitől lehet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.No/ ˇUr! Az elmult ket harom hetben nyomast erzek a jobb bordaiv alatt. Mitol lehet ez? Beteg lehet a majam vagy az epem? Nem kinzo fajdalom inkabb kellemetlen, nyomo erzes,mintha nem ferne el ott bent valami.Szeklet van minden nap,etvagyam is van. Az egyik ismerosom javaslatara elkezdtem szedni a Maria tovis olajat. Nem tudom jol tettem e,ket hete szedem. Koszonom valaszat!

        Dr. Boros Miklós válasza a bordaív alatti fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Nyugodtan szedheti a máriatövist, de amennyiben göröcsös fájdalom, sárgaság jelentkezne keresse fel háziorvosát. Emellett diétázzon kerülje a zsíros ételeket, egyszerű szénhidrátot. Alkalmzzon probiotikus kúrát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 23., 17:43; Megválaszolva: 2011. március 27., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: