• Bélpanaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/doktor nő! 1-2 hónapja a következő tünetek jelentkeztek nálam, amik azóta is jelen vannak: haspuffadás, teltségérzet, fokozott gázképződés. Néha hasmenésem is van, ami semmilyen ételhez nem köthető, valamint van amikor gyakrabban kell wc-re mennem, de ez nem mindennapos. A székletemben gyakran emésztetlen ételdarabok is vannak. A problémák megjelenés előtt volt egy rotavírus fertőzésem, azóta vannak ezek a tünetek. Fogyni nem fogytam, lázam nincs, a vérképem normális. Ön szerint mi lehet a probléma?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a haspuffadás témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet életmódbeli, táplálkozásbeli ok. Javasolt kímélő diéta, bő folyadék, probiotikum kúra, a stressz kerülése. Dicetel alkalmazása is jó hatású lehet. Naponta ötször egyen keveset, a puffasztó ételeket kerülje.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 19., 13:05; Megválaszolva: 2011. március 21., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: