• Jobb bordaív alatti izomláz szerű fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Néhány napja veszem észre, hogy a jobb bordaív alatt furcsa, izomlázszerű fájdalmat érzek. Általában ébredés után, ha felkelek és járkálok viszonylag gyorsan elmúlik. 1-2 éve volt UH, semmi rendelleneset nem találtak. Nem közvetlenül a borda alatt fáj, hanem valószínűleg az epe környékén. Mitől lehet ez, egyáltalán mi lehet ez? Válaszát előre is köszönöm: V. Dávid

        WEBBeteg szakértő válasza a epegörcs témában

        Kedves Kérdező! Legvalószínűbb, hogy valóban izomeredetű fájdalomról van szó, várjon nyugodtan vele még egy hetet. Ha nem szűnik, felmerül epekövesség, vagy nyombélfekély lehetősége is. Tisztelettel


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 18., 15:04; Megválaszolva: 2011. március 21., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: