• Kétségbeesve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Úr! Az a problémám már kb. 1 éve, hogy nagyon hangos és zavaró emésztési hangokat hallatt a bélrendszerem, gyomrom, ehhez sokszor hasmenés (vagy épp székrekedés), puffadás is járul. Ez gyakran és bármikor jelentkezhet és már odaáig fajult, hogy kerülöm a zajtalan helyeken az emberek társaságát és rendszeres szorongásom van emiatt. Úgy érzem képtelen vagyok tovább így élni! Rengeteg vizsgálatot elvégeztek már rajtam (pl. gyomor- és béltükrözés, liszt- és laktózérzékenység), de vmennyi negatív lett. Az IBS szindrómára gyanakszom, de hiába váltottam életmódot, eszek sokszor keveset, rostosat stb., úgy érzem semmi nem segít! Mit tehetnék? Létezik megoldás egyáltalán? Hogy lehet az, hogy csak 1 éve jelentkezett ez a probléma és korábban semmi bajom nem volt?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a irritábilis bél szindróma témában

        Kedves Hölgyem! Próbálkozzon meg probiotikum kúraszerű fogyasztásával, tudatosan kerülje a levegőnyelést, háziorvosával írasson ki Dicetelt.Csökkentse a stresszt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 18., 14:24; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: