• Gyomorszáj fájdalma, hányás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Kb. 2 hete szinte minden hajnal arra kelek, hogy nagyon erősen fáj a gyomorszájam és annak környéke (szúró fájdalom), valamint hányingerem is van. Órákon át szokott tartani, az utóbbi két alkalommal már hánytam is. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Kitti

        Dr. Szigeti Nóra válasza a gyomortáji fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Feltehetőleg túlzott gyomorsav-képződés okozza a panaszait. Mivel hányás is jelentkezett, annak eldöntésére, hogy esetleg nincs-e fekélye, minenképpen javasolnám a gyomortükrözés elvégzését, valamint kiegészítő hasi UH vizsgálatot is a biztonság kedvéért. Tisztelettel


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. március 18., 06:53; Megválaszolva: 2011. március 19., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: