• Epés reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Plósz János Úr! Szeretnék az epés reflux betegségemmel kapcsolatosan tanácsot kérni. Gyomortükrözésen voltam 2011.március hó- ban, a tükrözés "A gyomorban a szokásosnál nagyobb mennyiségű epés éhomi secretum van,a nyh-ja ép,a redőzet megtartott,a perisztika szabályos lef.su. Pariet tabl. VENTER tabl.javasoltak. A Venter tablettát nem bírja a gyomrom, keserű,savas szájíz,étvágytalanság,émely gésem van 2.hónapja. A kedves Doktor Úr mit javasolna,mivel a panaszaim nem csökkennek,meg kell gondolni,hogy mit egyek,amit megbírok enni.Hol lehetne segíteni betegségemen, hogy végleg meggyógyuljak. Előre is köszönöm válaszát. TIsztelettel: Molnárné

        Dr. Plósz János válasza a epés reflux témában

        Az epés reflux megoldásában segíthet a gyomor-bélmotilitást rendező Domperidon tabl. (3x10mg), valamint a gyakori, rendszeres, nyugodt kis étkezés.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. március 17., 22:40; Megválaszolva: 2011. március 19., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: