• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr vagz nő! az elmőlt hetekben vérzett a végbelemnél, elmentem orvoshoz, és azt mondta csak aranyér lehet, és felírt hemorzon kupot, ami segített is. A kérdésem az, hogy az aranyér gyógyítható véglegesen? hogyha most nem vérzik, ön szerint menjek el sebészetre egy teljesebb kivizsgálásra? köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Az aranyér jellemzője, hogy időnként panaszt okoz, de a mindennapok legnagyobb részben nem okoz tünetet. Műtéti kezelésre nagyon ritkán kerül sor. Jelenleg a kivizsgálás, további orvosi kezelés nem szükséges. Mindenképpen figyeljen oda a napi normál állagú széklet biztosításra. Igyon elég folyadékot, egyen több növényi rostot és alkalmazzon probiotikus kúrát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 13., 15:16; Megválaszolva: 2011. március 16., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: