• Hasi discomfort érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        évek óta baloldali köldök és medence csont közötti állandó fura érzés.Lefekvés után innen szív és baloldal felé áramütés szerű sugárzás.CT és MR vizsgálat ,vastagbél tükrözés nem mutat eltérést.Köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasfájás témában

        Kedves Hölgyem! Elképzelhető, hogy panaszai hátterében nőgyógyászati ok áll. Egyéb oka lehet életmódbeli hiba és stressz, ezekre is érdemes odafigyelnie: lassú, alapos étkezés, panaszt okozó ételek kerülése, levegőnyelés kerülése, probiotikum-kúra, bő folyadék, sok rost.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 03., 11:14; Megválaszolva: 2011. március 05., 12:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: