• Miért fáj bal oldalon a hasam alja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy pár napja érzek fájdalmat az alhasamban,és a köldököm is fájt egy napig éreztem nyilalást.korábban voltam orvosnál,mivel a bal oldali herémben találtam egy borsó nagyságú csomót.Nem éreztem szükségesnek a vizsgálatot,így nem is mentem el.Esetleg aggódnom kéne ez ügyben?Vagy számíthatok valami rosszra?

        Dr. Boros Miklós válasza a hasfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Bő folyadékfogyasztás (szénsavmentes ásványvíz, tea), diéta. Kerülje a puffasztó ételeket, egyszerű szénhidrátot. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben vastagbél eredetű a panasz erre javulni fog. Egyéb esetben a fizikális vizsgálat nélkül nem állítható fel diagnózis. Keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 27., 22:48; Megválaszolva: 2011. március 02., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: