• Diffúz májlaesio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt/Doktor/Doktornő! Nemrégen 3d ultrahangon diffuz májlaesio jeleit állapitott meg a radiologus. Ez mit jelent? és mit lehet tenni ebben az esetben? Veszélyes? hogy kezelik? Köszönöm a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májbetegség témában

        Kedves Kérdező! Ez csak egy morfológiai diagnózis, mely annyit jelent, hogy a máj diffúzan, tehát nagy területen károsodott. Oka többféle dolog lehet, például metabolikus ok, vegyi anyag, gyógyszer, fertőzés, hepatológiai szakrendelésen szükséges kivizsgálás. Ha nincs epeúti elzáródás, kezdjen el Silegont szedni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. február 24., 09:39; Megválaszolva: 2011. február 25., 13:15

        Tudjon meg többet: májbetegség
      • Kérdések és válaszok a témakörben: