• Miért van több napos hasmenésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretnem megkerdezni h miert van tobb napja mar hasmenesem,ami neha szedulessel es olykor hanyingerrel jar?Nagyon felek h daganatom van!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Oka többféle lehet, elsőként fertőzést kell kizárni, de szóba jön még irritábilis bél szindróma, tejcukor-érzékenység, lisztérzékenység, stb. Javasolt a kivizsgálás, keresse fel háziorvosát, elsőként széklettenyésztés javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 14., 18:21; Megválaszolva: 2011. február 15., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: