• Végbél vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem előszór vettem észre hogy székletürítés után véres lesz a wc papír, de a székletem nem véres. Ez vajon minek a tünete??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véres széklet témában

        Kedves Kérdező! A vérbéltáji vérzés oka legtöbbször aranyér vagy végbél-repedés, de akár egyéb betegség jele is lehet, ezért keressen fel proktológust!Addig is fokozott intim higiénia, a széklet lazán tartása javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. február 14., 07:22; Megválaszolva: 2011. február 15., 11:11

        Tudjon meg többet: véres széklet
      • Kérdések és válaszok a témakörben: