• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A vér először ősszel volt észrevehető a székletben, miután előzőleg megváltoztak a székletürítési szokások /többször kellett menni, ill. sürgető volt a kimenetel.Természetesen rögtön jelentkeztem kivizsgálásra. a székletleoltás, az UH, és a tükrözések eredménye is negatív. volt Azóta kisebb-nagyobb hasfájásoktól eltekintve nem volt különösebb problémám. Néhány napja viszont nagyobb mennyiségű vért észleltem. Mit tegyek?

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben ismétlődik, a vérzésforrást meg kell keresni. Menjen el gasztroenterológiai ellenőrzésre. Addig is minden széklet után vegyen ülőfürdőt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 11., 12:14; Megválaszolva: 2011. február 14., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: