• Zsírmáj-Máriatövis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur! Edesanyamnal ket evvel ezelott rutin uh-on nem alkoholos zsirmajt allapitottak meg, egy evvel ezeletti uh-on pedig mar kicsit megnagyobbodott zsirmajat. Laborleleteiben elvaltozas nincs, testzsir % viszont 37%, has terfogata 110 cm volt. Szakvizsgalaton jart, ott nem javasoltak semmit csak hogy fogyon le. 5 honap alatt mar 10 kg fogyott, de csak fajdogal neki jobb oldalon a majanal idokozonkent. Most szeretnem, hogyha szedni egy mariatovis keszitmenyt Legalon 140 mg, de nem nagyon meri elkezdeni. Szeretnek erdeklodni, hogy szedhet-e o mariatovis keszitemenyt a zsirmajra es nem lesz e mellekhatasa? Valamint milyen dozisban? Mennyi ideig ajanlott? Valaszat elore is koszonom. Eva

        Dr. Boros Miklós válasza a zsírmáj témában

        Tisztelt Kérdező! Nyugodtan szedheti az életmódváltás mellett. A jelentős túlsuly további csökkenése után lesz várható, hogy általános állapota sokat javuljon. Alkalmazzon probiotikus kúrát is. A máriatövis készítményt több hetes kúraszerűen szedje.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 09., 13:19; Megválaszolva: 2011. február 12., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: