• Fogyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Nagyon aggódom. Mindig is sokat betegeskedtem, már szinte minden szervemmel voltam orvosnál (szívemmel még nem), sok alapbetegségem is van, (asztma, allergia, gerincműtétem is volt) de most indokolatlanul elkezdtem fogyni. Már december 14-e óta meg vagyok fázni. Arcüreggyulladásom és középfülgyulladásom volt, amire kaptam gyógyszert. Ezek el is múltak. Az orromban orrsövényferdülést és polipot találtak. Súlyosságuk miatt a műtét mellett maradtunk, de ebben az influenzás időszakban nem akarnak megműteni. Kaptam Medrolt, 6 napig szedtem, a polipok szépen visszahúzódtak. Voltam májfunkció vizsgálaton, minden eredményem negatív, egyedül a fehérvérsejt számom volt kicsivel a felsőérték felett. Tehát nem tudom mivel magyarázni, hogy napról napra csak fogyok. 56-57 kiló vagyok már 2-3 éve. Január elején még ennyi voltam. Ma reggel ráálltam a mérlegre és már csak 52,8 kg vagyok. Nagyon szeretek enni, rendesen étkezem, ezért nem tudom mi lehet a fogyásom oka. Kétségbe vagyok esve. Kérem adjon tanácsot, hogy milyen orvoshoz forduljak, ha egyáltalán szükség van rá. Előre is nagyon köszönöm! Zsanett

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogyás témában

        Kedves Zsanett! felszívódási zavar is állhat a háttérben, keressen fel gasztroenterológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 04., 07:02; Megválaszolva: 2011. február 06., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: