• Végbélfájdalmat okozhat antibiotikum?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot,Any vagyok es van 1 problemam orvorsnal voltam de szeretnem megkerdezni h az antibiotikum kivalthatja a vegbel fajdalmat,hasonlo mint avegbelrepedes.Es nem tudom hogyan enyhithetnem a fajdalmat?Kaptam orvosagot ellene de gyorsabb hatast szeretnek elerni,mert nagyon fajdalmas.kerem segitsen! elore is koszonom valaszat!

        WEBBeteg szakértő válasza a végbél témában

        Tisztelt Kérdező! A végbéltáji panaszok esetén a helyi kezelés jelent megoldást. minden széklet után vegyen ülőfürdőt, vagy zuhanyozzon le. Használjon aranyér elleni kenőcsöt és alkalmazzon probiotikus kúrát is. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. február 03., 15:06; Megválaszolva: 2011. február 06., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: