• Apró kő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Hosszú ideje fennálló felsőhasi,ill.jobb bordaív alatti fájdalmakkal kerestem fel a háziorvost, aki hasi UH-ra irányított, ahol tulajdonképpen minden negatív lett,kivéve, hogy az epehólyagon belül számtalan apró,pici kő van, méretet nem írtak. A háziorvosom szerint ettől nem lehetnek fenti panaszaim, mert ezek nem igazi kövek, így semmiféle gyógyszert sem kaptam. Ön szerint mi lenne a megoldás. Tisztelettel köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a epekő témában

        Kedves Kérdező! Az apróköves epehólyag egyértelmű műtéti indikáció, keressen fel sebészt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 01., 14:42; Megválaszolva: 2011. február 02., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: