• Mit tehetnék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr!! Mi ma találkoztunk a bemutató napon az Andreánál ! Nos én egy Colitis ulcerosával kapcsolatosan írok önnek ,ugyan látom,hogy nem egészen ez az praxisa de gondoltam egy próbát megér :-) Már több mint egy éve nem kellet használnom a Pentasa nevű végbélpúpot ,ősszel többször volt vér a székletembe ,gondolkodás nélkül visszaírták a kúpot ,őszintén nem használom mivel semmilyen vizsgálatot nem csináltak ,voltam sebészetre nincs aranyerem de azóta is vérzek végbélből ugyan nem minden nap de mikor mikor jön , wc ülve rengeteg friss vér jön ,néha nagyon aggódom ,de semmi biztatást nem kaptam így semmi kedvem orvoshoz menni .

        Dr. Plósz János válasza a colitis témában

        Ha tényleg colitis ulcerosája van, akkor az mindenképp terápiát igényel (akut esetben kombinációban és nagyobb dózisban, nyugalmi szakban fenntartó adagban). Javaslom, mielőbb végeztessen vastagbél-tükrözést, hogy kiderüljön a betegség kiterjedése és aktivitása, majd ennek megfelelően jöhet a szükséges terápia beállítása.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. január 29., 22:55; Megválaszolva: 2011. január 31., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: