• Hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr Én22éves 2 gyerekes anyuka vagyok olyan1hónapja vettem figyelembe hogy mindig hány ingerem van de nem hányok csak ingerem van nem tudom nem e tudna nekem segíteni nem szedek semmi gyógyszert sem dohányzom nem is iszok kicsit szoktam stresszel ni.Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszát.További szép napot kívánok

        Dr. Boros Miklós válasza a hányinger témában

        Tisztelt Kérdező! A stressz lehet valóban az ok. Első lépésként figyeljen oda a napi 5 étkezés. Egyen több növényi rostot és alkalmazzon probiotikus kúrát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket, szénsavas italokat. Szedjen B6 vitamint és gyomorsav csökkentőt. Amennyiben a fenti kezelés nem segít a kivizsgálás indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 29., 22:36; Megválaszolva: 2011. február 01., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: