• Has és gyomorfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél hónapja húzódó, gyakorlatilag a vastagbél vonala és gyomortájék fájdalma, puffadás, főleg étkezés után pár órával. (a másfél hónap a vizsgálatokra várakozási idő miatt) Teljes hasi ultrahang vizsgálat negatív, (labor) széklet vér neg. CEA labor értéke 20 felett(!), gyomortükrözés eredménye negatív, kis mértékű rekeszizomsérv, probléma nélkül. Jelenleg colonoscopiára várok (sokat). 20évig tartott cca 115kg testsúlyom a másfél hónap alatt 99kg-ra csökkent. Hasmenésem nincs.

        Dr. Plósz János válasza a hasi fájdalom témában

        A colonoscopia mellett a fogyás és a tumormarker emelkedés miatt még egy haci CT vizsgálat is indokolt volna (a hasnyálmirigy megítélésére).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. január 27., 10:53; Megválaszolva: 2011. január 28., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: